Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Граничарите и ЖЕНИТЕ

Започната от velko, 11.04.2011 г., 20:19 ч.

« назад - напред »

velko

Идея да отворя тази тема ми дадоха непрестанните закачки и задявки по повод на "тънката част" между Valentin Stefchev  и Доктора, историята за дългогодишната любов на  Chekur, романтичните поеми (цяла тетрадка), писани от девойки, насочили влажните си погледи към Valdesidva63.
Тук е мястото да споделя и възхищението си от съпругите на граничарите - офицери и сержанти, които отглеждаха и възпитаваха децата си без удобствата на големите градове, а в планината, понякога без елементарни битови удобства, споделяйки призванието и неволите на своите съпрузи.
Приятели, това е мястото където да споделите спомените си от границата, които имат някаква връзка с жените.
Надявам се, че чрез тази тема ще избегнем и оспамването на останалите теми със задяваки и закачки по адрес и по повод на нежния пол.
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

chekur/Барбов/

Добра идея Велко,обаче в тази тема трябва да се влиза с "пропуск и отзив"щото може да стане страшно ако случайно някои съпруги прочетат какво пишем-по-точно някои от нас де ;D
Да не говорим какво може да се случи с дългогодишната любов ;D
[/pre]
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

velko

Цитат на: chekur - 11.04.2011 г., 20:30 ч.
Добра идея Велко,обаче в тази тема трябва да се влиза с "пропуск и отзив"щото може да стане страшно ако случайно някои съпруги прочетат какво пишем-по-точно някои от нас де ;D
Да не говорим какво може да се случи с дългогодишната любов ;D
[/pre]
Те съпругите трябва да проявят разбиране :) А и има давностен срок :)
Но може би трябва да сложа едно " (18) " в заглавието -още преди да са се включили Док и Вальо Стефчев  ;D

chekur/Барбов/

Няма да е лошо да сложиш и едно (50+) ;D
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

ilia2003

Цитат на: chekur - 11.04.2011 г., 20:38 ч.
Няма да е лошо да сложиш и едно (50+) ;D

Имаше едно: На половин век и вече му е мек
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

ilia2003

Айде почна се.............................
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

velko

Горна възрастова граница няма да слагам - кой колкото може........  ;D ;D ;D

ilia2003

Цитат на: VALENTIN STEFCHEV - 11.04.2011 г., 20:51 ч.
Илия Барбов се прави на дръж ми шапката незнам не мога мек трето пето ама каква е лимонка той
Мълчи ,но очаквам атака ;D ;D

ilia2003

Има свободен щат за домакинец ;D ;D ;D

chekur/Барбов/

В тази тема момчета за съжаление ще съм "пасивен" ;DПак казвам,в ония години при нас беше трудно,направо невъзможно.Един-два пъти идваха едни тела от шефството,ама то не ставаше така-за врата и ай в храста ;DНие бяхме по романтични ;DИначе щеше да стане така: През сръбската война един наш войник натиснал една сръбкиня да я онодя,ама както си бил с паласките и ножа,само ги преместил отзад на колана и ножа я шляпал по гъза.Като свършили момата рекла-Убаво е..ш брате бугарино,ала са ти муде ладни ;D

ranik56

Не  знам  ,не знам   -  май  санитарния  инструктор     ..... вече   му   ... завиждам  . ;D

ilia2003

Цитат на: VALENTIN STEFCHEV - 11.04.2011 г., 21:12 ч.
Раденко това не са ли малки голям хитрец искаш да ме набуташ на прокурора ли ,аз не участвам

Малки са им кубинките ;D ;D ;D

chekur/Барбов/

Та нали сега е така,живея до поделението в Карлово,не знам дали имат легла.Трябва да поразпитам дали дамите дават дежурства и изобщо.....а бе.......кво ли ме интересува.......ай наздраве ;D

ilia2003

Цитат на: chekur - 11.04.2011 г., 21:18 ч.
Та нали сега е така,живея до поделението в Карлово,не знам дали имат легла.Трябва да поразпитам дали дамите дават дежурства и изобщо.....а бе.......кво ли ме интересува.......ай наздраве ;D

Фисзарядка голи до кръста правят ли ;D

chekur/Барбов/

Чак сега видях ,че са рускини.Гледах за кубинките щото не включих от първия път ;D ;D ;D

Статистика

Members
Total Members: 4725
Latest: Иван Атанасов
New This Month: 1
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 510381
Total Topics: 1915
Most Online Today: 112
Most Online Ever: 8646